طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن
به گزارش مجله سی نوا، سالاد سزاد یکی از سالادهای محبوب و اصیل ایتالیایی است که اولین بار از طریق سرآشپزی به نام سزار کاردینی تهیه شد. این سالاد خوشمزه در 20 دقیقه تهیه می گردد. قدمت این سالاد به 100 سال پیش برمی گردد. این سالاد در سال های اخیر در منوی رستوران های ایتالیایی به چشم می خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمسان طعم دار می گردد و سس مخصوص دارد. این سالاد با مرغ گریل شده یا و نان های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می گردد. خیلی از خانواده های پرمشغله مدت ها است سالاد سزار را از وعده های غذاییشان حذف کردند چرا که تنها یک سالاد را سزاوار صرف زمان برای پخت و گریل کردن مرغ نمی دانند اما پارمای مرغ سولیکو این کار را برایشان آسان کرده است. این بار می خواهیم طرز تهیه سالاد سزار بدون گلوتن با پارمای مرغ امتحان کنیم.
میزان مواد اولیه در این غذا کاملا به کالری و حجم سالاد مورد نظرتان بستگی دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار بدون گلوتن
- پارمای مرغ سولیکو به میزان لازم
- نان تست بدون گلوتن سلینو به میزان لازم
- کاهو پیچ به میزان لازم
- گوجه فرنگی به میزان لازم
مواد اولیه برای تهیه سس
- سس مایونز خرید آنلاین به میزان لازم
- سس خردل خرید آنلاین به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- پنیر پارمسان به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سزار
مرحله اول
در حالت عادی باید سینه یا فیله های مرغ را مکعبی برش دهید و برای مزه دار کردن آن مرغ را در میزانی روغن زیتون و سیر خرد شده، نمک و فلفل و کمی آبلیمو به مدت نیم ساعت قرار دهید و بعد سرخش کنید. اگر وقت کافی برای انجام این مراحل را ندارید، فقط کافی است پارمای مرغ سولیکو را برش دهید.
مرحله دوم
میزانی سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و نان تست هایی که اطرافش را جدا کرده اید و مکعبی برش زدید را به سیر تفت داده شده اضافه کنید تا طعم دار و طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله سوم
کاهو پیچ را خرد کنید و پارمای مرغ و نون تست و کاهو را در ظرف مورد نظرتان با هم مخلوط کنید.
تهیه سس سالاد سزار
مرحله اول
سس مایونز، سس خردل، پنیر پارمزان، کمی روغن زیتون و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی سالادتان بریزید. سالاد شما حاضر است. نوش جان
منبع: کتاب کاله