طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک رستورانی

به گزارش مجله سی نوا، ساندویچ مرغ و قارچ ساده یا پنیری به روش بازاری از آن دسته غذای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای و حسابی می چسبد و بچه های کوچک تر هم دوستش دارند. در این مقاله ساندویچ مرغ به سبک رستوران را آموزش می دهیم. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا به سبک فست فودی ها را در مجله خبرنگاران بخوانید. با سرویس همراه باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک رستورانی

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی

مدت زمان آماده سازی: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 25 دقیقه

میزان کالری در یک عدد ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر: 440 کالری

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با سینه مرغ (برای 4 نفر)

  • سینه مرغ خرد شده: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: 1 عدد بزرگ
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری (اختکمک)
  • ذرت: ½ لیوان فرانسوی دسته دار
  • پنیر پیتزا: به میزان دلخواه (اختکمک)

مواد لازم برای سس ساندویچ مرغ با مایونز

  • سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری سر پر
  • سس خردل: 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • خیارشور نگینی خرد شده: 4 یا 5 عدد بزرگ
  • جعفری ساطوری خرد شده: یک لیوان فرانسوی دسته دار

مراحل تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با پنیر پیتزا

با طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی با سس مایونز همراه ما باشید.

مرحله اول؛ مزه دار کردن سینه مرغ

برای درست کردن این خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم کرده و پیازی که خلالی خرد شده مزه دار کنید. گوشت مرغ باید به مدت 2 الی 3 ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزه دار شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ هالوپینو

مرحله دوم؛ آماده کردن سس ساندویچ مرغ و قارچ با مایونز

در این فاصله سس مخصوص ساندویچ مرغ و قارچ که پایه اصلی آن سس مایونز است را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است اما اگر علاقه ای به سس ندارید می توانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل و میزانی اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم؛ مرینیت کردن مواد ساندویچ مرغ و قارچ

یک ماهیتابه را داغ کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکه های مرغ مزه دار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکه های مرغ پخته شدند، فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم؛ تفت دادن قارچ برای ساندویچ مرغ

قارچ های خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل میزانی پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل میزانی پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده کرده بودید را بریزید و نوش جان کنید.

در صورت اضافه کردن پنیر پیتزا به ساندویچ مرغ و قارچ، آن را به مدت 1 الی 2 دقیقه در طبقه وسط فرد بگذارید و گریل بالای فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا روی مواد ساندویچ آب شود.

مرحله آخر؛ اضافه کردن سبزیجات و ادویه به ساندویچ مرغ

هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمه ای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید.

اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری می پسندید میزانی به مرغ های در حال تفت اضافه کنید و طبعا میزان فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز شود. همچنین مرغ را به صورت گریل در فر می توانید آماده کنید تا یک ساندویچ مرغ و قارچ در فر به صورت رژیمی داشته باشید.

نکات طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

  • در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی می پسندید میزانی سیب زمینی حبه ای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.
  • اضافه کردن پنیر پیتزا به این ساندویچ اختکمک است اما به خوشمزه تر شدن آن کمک می کند.
  • این ساندویچ مرغ را بدون قارچ نیز می توان سرو کرد. اما قارچ به خوشمزه شدن این ساندویچ کمک می کند.
  • این ساندویچ را با انواع سس از جمله سس خردل، سس کچاپ، سس باربیکیو و … می توانید سرو کنید.
  • در طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ می توانید ذرت، جعفری و فلفل دلمه ای را حذف کنید و ساندویچ را بدون این سبزیجات و یا با هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید آماده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به ساندویچ مرغ و قارچ خانگی تان میزانی رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • اضافه کردن سیر به ساندویچ مرغ و قارچ خانگی موجب خوش عطر و طعم شدن آن می شود.
  • آویشن و پاپریکا بهترین طعم دهنده های ساندویچ مرغ و قارچ هستند.
  • می توانید داخل ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه خانگی خودتان میزانی گوجه فرنگی و خیار شور نیز قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

سوالات متداول

1- از سیب زمینی در ساندویچ مرغ می توان استفاده کرد؟

بله، می توانید از سیب زمینی پخته یا سرخ شده در ساندویچ مرغ استفاده کنید.

2- از مرغ پخته شده در ساندویچ مرغ می توانیم استفاده کنیم؟

بله، سینه مرغ را با ادویه و آب و یک عدد پیاز بپزید. بعد از پختن آن سینه مرغ را ریش ریش کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 16 خرداد 1401 بروزرسانی: 16 خرداد 1401 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 1713

به "طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک رستورانی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک رستورانی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری به سبک رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید