چگونه سالاد بادمجان و عدس درست کنیم؟
به گزارش مجله سی نوا، در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه سالاد بادمجان را به شما آموزش دهیم.
به گزارش ، طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس با سس ماست به توضیح زیر است:
4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلی متر
روغن زیتون برای روی سالاد
250 گرم گوجه فرنگی های گیلاسی
یک حبه سیر کوچک، له شده
¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز بو داده
آب گرفته شده از نصف یک لیمو
½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
400 گرم عدس، شسته و آبکش شده
½ لیوان دانۀ کاج
½ لیوان برگ های جعفری
2 لیوان پر از برگ های بچه اسفناج
نان لواش، برای سرو کردن
کباب پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجه فرنگی های گیلاسی در یک سینی طبخ عظیم قرار دهید.
برای 3 تا 4 دقیقه آنها را در زیر کباب پز بپزید تا زمانی که بادمجان ها کمی رنگ گرفته اند و گوجه فرنگی ها آغاز به پلاسیده شدن نمایند. گوجه ها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برش های بادمجان را برگردانده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.
در این حال، سیر له شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید.
بادمجان، گوجه فرنگی، عدس ، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقاب ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.
منبع: آلامتو
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان