طرز تهیه پیراشکی پیتزایی همراه ویدیو

به گزارش مجله سی نوا، تا حالا با خمیر پیراشکی پیتزا درست کردید؟ خب در این دستورالعمل یک پیشنهاد هیجان انگیز برایتان داریم. پیراشکی گوشت پیتزایی! اول مثل همواره پیراشکی گوشت را آماده می کنیم و از آن به عنوان خمیر پیتزا استفاده می کنیم؛ یعنی مواد پیتزا را روی پیراشکی می ریزیم و داخل فر می گذاریم. همراه ما باشید.

طرز تهیه پیراشکی پیتزایی همراه ویدیو

مواد لازم پیراشکی گوشت پیتزایی

  • خمیر پیراشکی یک بسته
  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده یک عدد
  • سیر له شده یک حبه
  • فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • قارچ خرد شده یک ونیم پیمانه
  • جعفری و ریحان خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق غداخوری
  • روغن برای سرخ کردن به اندازه لازم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • آویشن و دارچین به اندازه لازم

مواد لازم روی پیراشکی

  • سس کچاپ نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا یک پیمانه
  • کالباس گوشت نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده به اندازه لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت پیتزایی

مرحله اول

اول پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ گردد. سپس سیر و گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض گردد.

مرحله دوم

در این مرحله ادویه ها و نمک را به همراه رب، قارچ و آبلیمو به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

در آخر فلفل دلمه ای را به همراه سبزیجات خرد شده اضافه کنید و نصف استکان آب داخل مواد ریخته و اجازه دهید تا مواد خوب پخته شده تا آب اضافه آن کشیده گردد. مخلوط را کنار بگذارید تا سرد گردد.

مرحله چهارم

یک عدد خمیر پیراشکی را روی میز کار قرار دهید و از مواد گوشتی یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری وسط خمیر پخش کنید، به صورتی که نیم سانت از لبه های خمیر فاصله داشته باشد. خمیر پیراشکی را به صورت خانگی هم می توانید در منزل تهیه کنید.

مرحله پنجم

کمی با قلمو آب به لبه های خالی بزنید، خمیر دوم را روی خمیر اول قرار دهید و لبه های خمیرها را کمی با انگشت فشار دهید سپس از چنگال یاری گرفته و لبه ها را شکل دهید. بقیه پیراشکی ها را نیز به همین صورت آماده کنید.

مرحله ششم

روغن مخصوص سرخ کردن را در تابه ریخته و داغ کنید. یکی یکی پیراشکی ها را درون روغن سرخ نموده و پس از سرخ شدن روی کاغذ خشک کن یا دستمال حوله ای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی پیراشکی ها گرفته گردد.

مرحله هفتم

فر را با دمای دویست درجه سانتی گراد روشن کنید. پیراشکی های سرخ شده را روی سینی فر بچینید.

مرحله هشتم

روی پیراشکی ها کمی سس کچاپ بزنید. سپس کمی کالباس گوشت روی آن بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. در آخر کمی فلفل دلمه ای رنگی روی پنیر بریزید و سینی پیراشکی ها را در فر به مدت هشت دقیقه قرار دهید تا پنیر روی پیراشکی ها آب گردد. برای یکی دو دقیقه هم از گریل فر بهره ببرید تا روی پنیر ها کمی طلایی گردد.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 2048

به "طرز تهیه پیراشکی پیتزایی همراه ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی پیتزایی همراه ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید