طرز تهیه مربای پوست پسته

به گزارش مجله سی نوا، یک دستور بسیار ساده و آسان برای تهیه مربای پوست پسته خوشمزه را برای شما آماده نموده ایم

طرز تهیه مربای پوست پسته

به گزارش مجله سی نوا به نقل ازسر آشپز پاپیون

مواد لازم:

پوست پسته (تازه باشد)

250 گرم

شکر

500 گرم

آب

1/1/2 پیمانه

آبلیمو

1 قاشق غذا خوری

خلال پسته

1/4 پیمانه

گلاب

3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

1

پوستهای اول پسته تازه را به یاری چاقو یک برش میزنیم و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا میکنیم و پوست پسته ها راخوب میشوریم

2

پوست پسته های شسته را به مدت 2ساعت در آب سرد همراه با تکه های یخ میگذاریم بماند تا تلخی اش را پس بدهد.

3

یک قابلمه آب جوش می آوریم و پوست پسته ها را که در صافی ریختیم به آب جوش اضافه میکنیم تا شوک وارد گردد و تلخی پوست پسته از بین برود و به مدت 5دقیقه میگذاریم بجوشد و بعد در صافی میریزیم.

4

این کار را 3بار انجام میدهیم و بعد پوست پسته را میچشیم چنانچه تلخ بود یک بار دیگر هم انجام میدهیم.

5

برای درست کردن شربت شکر وآب را در قابلمه میریزیم و روی شعله میگذاریم هم میزنیم تا حل گردد و بجوشد سپس جوهر لیمو یا آبلیمو و گلاب و زعفران را داخل شیره میریزیم.

6

سپس پوست پسته ها را داخل شیره میریزیم و در قابلمه را باز میگذاریم تا مربا به آرامی بجوشد و قوام بیاید حدود نیم ساعت سپس خلال پسته را اضافه میکنیم تا کمی بجوشد،هر چقدر خلال بیشتر باشد مربا خوشمزه تر میگردد.

7

برای اینکه بدانیم مربا قوام آمده یک قاشق از مربا را داخل ظرفی کوچک ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا خنک گردد سپس ظرف را کج میکنیم اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشد ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کند شیره قوام آمده،اگر شیره قوام نیامده باشد مربا کپک میزند یا ترش میگردد.

8

گاز را خاموش میکنیم و درب قابلمه را دمکنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا سرد گردد و بعد داخل شیشه میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 1007

به "طرز تهیه مربای پوست پسته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای پوست پسته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید