طرز تهیه یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی

به گزارش مجله سی نوا، فسیلی کربونارا یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. این پاستا با استفاده از تخم مرغ و پنیر، بیکن، فلفل سیاه درست می گردد.

طرز تهیه یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش ، برای درست کردن پاستا کربونارا لازم نیست که حتما از اسپاگتی استفاده گردد. برای این نوع پاستا بهتر است که از پاستا فسیلی یا همان فنری یا پیچ پیچی معروف که سس را خیلی بهتر به خود می گیرد استفاده گردد.

شاید برایتان سوال باشد که نام این پاستا از کجا به دست آمده است. این غذا پیشینه جالبی دارد، در زمان های قدیم کارگران ایتالیایی که در معدن زغال سنگ کار می کردند برای وعده ناهار خود پاستا را پس از به جوش آوردن تخم مرغ روی آن میشکستند و می خوردند. این غذای ساده در حالی مورد توجه اقشار دیگر مردم نهاده شد که مزه دودی آن ناخواسته و به دلیل وجود کربن در معدن چیزی فراتر از پاستا و تخم مرغ میشد. همین امر باعث شد که این غذا کم کم وارد دنیای آشپزی گردد و با اضافه کردن طعم های دودی غیر طبیعی تهیه این مدل پاستا رایج گردد.

- مهم است که آب ماکارونی به اندازه باشد و به آن اجازه پخته شدن بدهید.

- یکی از مهمترین نکات پخت پاستا ها این است که به آب جوشیده نمک و روغن اضافه نکنید و اجازه دهید با آب ساده پخته شوند.

- ماکارونی ها را زیاد از حد نجوشانید، چون ممکن است خمیر شوند.

- پس از آبکشی کردن آن ها را زیر شیر آب سرد نگیرید، چون همه نشاسته شان از بین می رود.

- برای جدا کردن پاستا از هم بهتر است در کیر سینی عظیم یا آبکش عظیم پاستا را ریخته و سپس مقداری روغن بریزید و با دست آرام پاستا یا اسپاگتی و یا ماکارونی را ماساژ دهید تا روغن به خوردشان برود.

- قبل از اینکه مایه ماکارونی پخته گردد آن را بچشید تا اگر چاشنی ای کم یا زیاد بود بتوانید به موقع به آن رسیدگی کنید.

- بعد از اینکه ماکارونی پخت، آن را از روی گاز برداشته و بگذارید 10 الی 15 دقیقه بماند تا مایه خوب به خورد ماکارونی ها برود.

از انواع دیگر پاستا می توان به: پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری، جامبو با مرغ، فتوچینی با میگو و اسپاگتی سوسیس اشاره نمود.

پاستا فسیلی خشک: 160 گرم

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ژامبون گوشت دودی (نواری شده): 80 گرم

سیر (ماینس شده): 1 حبه

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری

خامه: 1/4 پیمانه

زرده تخم مرغ: 2 عدد

پودر پنیر پارمسان: 2 قاشق سوپ خوری

سس ورچستر: 1 قاشق سوپ خوری

پایریکا دودی: 1/2 قاشق چایخوری

اورگانو: 1/4 قاشق چایخوری

آویشن: 1/4 قاشق چلیخوری

اسانس

مایع دود رقیق شده: 1 قطره

مرحله 1

ابتدا تمامی مواد شامل خامه، زرده تخم مرغ، سیر، پنیر پارمسان، سس ورچستر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

مرحله 2

سپس آب پاستا را بدون روغن و نمک بگذارید تا جوش بیاید.

مرحله 3

پس از جوش آمدن آب پاستا ها را اضافه کنید و طبق دستور پشت جعبه اجازه دهید پخته گردد.

مرحله 4

بعد از پخت لازم آن را آبکش نموده و آب سرد نریزید بلکه سعی کنید به دو صورت به آن روغن اضافه کنید یا پاستا ها را در سینی نسبتا عظیمی ریخته و مقداری روغن بریزید و یا در آبکش عظیمی ریخته و مقداری روغن بریزید و با دست پاستا ها را ماساژ دهید تا روغن به بافت پاستا ها نفوذ کند.

مرحله 5

در این مرحله ژامبون هایی که نواری برش زدید را در روغن سرخ کنید.

مرحله 6

سپس پاستا ها را به ژامبون اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله 7

در نهایت سسی را که در ابتدا تهیه نموده اید به پاستا اضافه کنید.

مرحله 8

در این مرحله یا به آرامی هم بزنید جوری که بافت پاستا تغییر نکند و یا آن ها را تایسینگ کنید.

مرحله 9

پاستا شما آماده است می توانید با چند برگ ریحان و کمی پنیر پارمسان آن را تزیین کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 25 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 4 مهر 1399 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 537

به "طرز تهیه یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک نوع پاستا محبوب و پرطرفدار ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید