طرز تهیه کاهو سکنجبین عسلی به روش سنتی
به گزارش مجله سی نوا، خاطره عصرهای تابستان، با عطر کاهوی آغشته به سکنجبین در فکر بسیاری از ما زنده می گردد. شربت غلیظ سکنجبینی که با عسل شیرین شده تنها قرار نیست فواید بیشتری را به بدن کاهو دوست ها برساند. این ترکیب سنتی و خاص می تواند بعضی از بیماری ها را هم از مصرف کنندگانش دور کند و بدن آنها را به شرایط تعادل برساند. همین بهانه ها کافی است تا در این مطلب طرز تهیه کاهو سکنجبین سنتی را با عسل معجزه بخش به شما آموزش دهیم.
سکنجبین سنتی و کاهو خیلی خوب باهم جور می شوند و یک ترکیب دوست داشتنی و پرخاصیت را تشکیل می دهند. این خوراکی خوشمزه در روزهای بهار و تابستان می تواند به عنوان نوشیدنی عصرانه مجذوب کننده و البته سالم استفاده گردد. در ضمنً این ترکیب علاوه بر طعم خوشایندش، مثل نوشیدنی های دیتاکس پر فایده هم هست و خاصیت های درمانی هم دارد.
سکنجبین رطوبت اضافی معده و روده را از بین می برد، دستگاه گوارش را تقویت می نماید، گرفتگی عروق را بهبود می دهد، عطش و تشنگی را رفع می نماید و مهم تر از همه اینکه اگر با کاهو مصرف گردد اشتها را زیاد می نماید.
مواد لازم برای تهیه کاهو سکنجبین عسلی
- سرکه یک لیوان
- عسل (یا شکر) به میزان لازم
- آب دو لیوان
- گلاب و نعنا به میزان لازم
- کاهو به میزان لازم
طرز تهیه سکنجبین سنتی با کاهو
مرحله اول
عسل یا شکر و آب را باهم مخلوط کنید و بگذارید باهم بجوشند تا کاملا در هم حل شوند. پس از مخلوط شدن آب و عسل، نعناع پاک نموده و شسته شده را به چند دسته تقسیم می کنیم و داخل شربت آب و عسل قرار دهید.
مرحله دوم
وقتی عطر نعنا به شهد نفوذ کرد و شهد به قدر کافی قوام پیدا کرد، زمان اضافه کردن گلاب و سرکه به ترکیب است. شهد باید همچنان روی گاز بماند تا با سرکه و گلاب نیز کمی بجوشد.
مرحله سوم
وقتی که شهد به حد کافی غلیظ شد و ترکیب عسلی مانند پیدا کرد سکنجبین شگفت انگیز آماده شده است. شهدی که با طرز تهیه کاهو سکنجبین آماده نموده اید را از صافی رد کنید و بگذارید خنک گردد. سپس در ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله