هند به پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل شد
به گزارش مجله سی نوا، هند توانسته با پشت سر گذاشتن انگلیس و فرانسه در سال 2019 به پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل شد.

جهت دریافت مشاوره خدمات طراحی لوگو از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی لوگو و آرم تجاری تا برندینگ حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
به گزارش گروه مالی خبرنگاران به نقل از راشاتودی، اندیشکده ورلد پاپیولیشن ریویو، در آخرین گزارش خود گفت که هند با اجرای بعضی سیاست ها در حال تبدیل شدن به یک اقتصاد با بازار باز است.
در این گزارش آمده است اقتصاد هند هم اکنون پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا است و با فراوری ناخالص 2.94 هزار میلیارد دلاری انگلیس و فرانسه را در سال 2019 پشت سر گذاشته است.
اقتصاد انگلیس در سال 2019 معادل 2.83 تریلیون دلار بوده و اقتصاد فرانسه با 2.71 تریلیون دلار فراوری ناخالص داخلی داشته است.
بر اساس گزارش این اندیشکده آمریکای از منظر برابری قدرت خرید، فراوری ناخالص داخلی هند 10.51 تریلیون دلار بوده که از ژاپن و آلمان بیشتر بوده است.
سرانه فراوری ناخالص داخلی هند هم با توجه به جمعیت بالای این کشور 2170 دلار بوده است.
ارزیابی ها حاکی از آن است که رشد فراوری ناخالص داخلی هند در سال 2019 برای سومین سال متوالی کاهش خواهد یافت و از 7.5 به 5 درصد می رسد.
منبع: خبرگزاری دانشجو