معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

به گزارش مجله سی نوا، کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و رفع کننده یبوست، رفع کننده حدت خون و مفید برای جوش های صورت، ضد کرم و رفع

معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

نویسنده: صمصام صانعی

تعیینات ظاهری تخم خیار:

بیضوی، تخت، با دو انتهای نوک تیز و رنگ آن مایل به سفید است.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر است.

ترکیبات شیمیایی:

مواد روغنی و ویتامین A در آن تعیین شده است.

نحوه مصرف:

معمولاً نیم کوب شده آن را به صورت دم نموده یا جوشانده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.

خواص درمانی:

کاهنده حرارت معده و خنک نماینده، صفرابر و تمیزنماینده عروق، صاف نماینده صدا و خارج نماینده سموم از بدن، مدر و رفع نماینده یبوست، رفع نماینده حدت خون و مفید برای جوش های صورت، ضد کرم و رفع نماینده خارش و تحریکات جلدی، ضد اضطراب و مسکن دردهای عصبی، آرام بخش و خواب آور می باشد. در استعمال خارجی استفاده از نیم کوب شده آن به صورت ماسک، شفاف نماینده پوست است.

بیشتر بخوانید: خواص خیار

منبع مقاله :

صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

منبع: راسخون
انتشار: 7 آبان 1400 بروزرسانی: 7 آبان 1400 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 1499

به "معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید