معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن
به گزارش مجله سی نوا، کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و رفع کننده یبوست، رفع کننده حدت خون و مفید برای جوش های صورت، ضد کرم و رفع
نویسنده: صمصام صانعی
تعیینات ظاهری تخم خیار:
بیضوی، تخت، با دو انتهای نوک تیز و رنگ آن مایل به سفید است.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر است.ترکیبات شیمیایی:
مواد روغنی و ویتامین A در آن تعیین شده است.نحوه مصرف:
معمولاً نیم کوب شده آن را به صورت دم نموده یا جوشانده استفاده می نمایند و در طب سنتی برای درمان بیماری ها نحوه و اندازه مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
کاهنده حرارت معده و خنک نماینده، صفرابر و تمیزنماینده عروق، صاف نماینده صدا و خارج نماینده سموم از بدن، مدر و رفع نماینده یبوست، رفع نماینده حدت خون و مفید برای جوش های صورت، ضد کرم و رفع نماینده خارش و تحریکات جلدی، ضد اضطراب و مسکن دردهای عصبی، آرام بخش و خواب آور می باشد. در استعمال خارجی استفاده از نیم کوب شده آن به صورت ماسک، شفاف نماینده پوست است.بیشتر بخوانید: خواص خیار
منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
انتشار: 7 آبان 1400
بروزرسانی: 7 آبان 1400
گردآورنده: cinava.ir
شناسه مطلب: 1499
به "معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید