محور شمشک به دیزین از فردا بسته می شود

به گزارش مجله سی نوا، رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای شمیرانات گفت: با توجه به هشدار های سازمان هواشناسی مبنی بر آغاز بارش برف و کولاک در ارتفاعات استان تهران، محور شمشک-دیزین که فقط اسکی بازان اجازه تردد از این جهت را داشتند، از فردا (چهارشنبه) تا مساعد شدن اوضاع بسته می شود.

محور شمشک به دیزین از فردا بسته می شود

به گزارش ایرنا، رضا حاجتی توضیح داد: طبق مصوبه فرمانداری شمیرانات و به صورت کلی، این جهت تا قله فقط برای تردد اسکی بازان و با اعمال محدودیت (تعطیلی در 3 ماه زمستان، شرایط کولاک، ایام هشدار زرد و ...) با نظارت کارگروه فرمانداری، راهداری و شورای اسلامی شهر شمشک باز است.

وی ادامه داد:، اما با توجه به هشدار سازمان هواشناسی از فردا تا مساعد شدن اوضاع جوی این محور برای اسکی بازان نیز بسته می شود.

محور فرعی شمشک - دیزین (8 کیلومتر) واقع در استان های البرز و تهران نیز مدت هاست به دلیل نبود ایمنی کافی بسته است.

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در این باره تیرماه 1399 بر تسریع ایمن سازی این محور تاکید کرده و گفته بود: عملیات بازگشایی جاده شمشک به دیزین (محور مواصلاتی استان تهران و البرز که دسترسی به مازندران را تسهیل می کند) باید تسریع شود و ما از هر اقدامی در این راستا، در حوزه مدیریتی استان تهران حمایت خواهیم کرد.

شمیرانات با آب و هوایی کوهستانی متشکل از شهر شمیران و دو بخش لواسانات و رودبار قصران با مساحت 128 هزار هکتار در شمال و شمال شرقی پایتخت واقع شده است.

منبع: فرارو
انتشار: 18 فروردین 1400 بروزرسانی: 18 فروردین 1400 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 1194

به "محور شمشک به دیزین از فردا بسته می شود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محور شمشک به دیزین از فردا بسته می شود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید