طرز تهیه رب نارنج خوشمزه خانگی
به گزارش مجله سی نوا، رب نارنج یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم:
نارنج:به مقدار لازم
طرز تهیه رب نارنج
نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.
سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.
آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.
بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.
رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 دی 1399
بروزرسانی: 27 دی 1399
گردآورنده: cinava.ir
شناسه مطلب: 1027
به "طرز تهیه رب نارنج خوشمزه خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رب نارنج خوشمزه خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید