طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو

به گزارش مجله سی نوا، مرغ با رب انار و گردو یکی از انواع خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و از خورش های مجلسی شمال کشور محسوب می گردد.

طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو

به گزارش مجله سی نوا به نقل از پرشین وی

مرغ با رب انار و گردو

مواد لازم:

مرغ با استخوان=4 تکه

پیاز داغ =3 ق غ(1 عدد)

رب انار= ربع لیوان

فلفل= کمی

آب = 2/5 لیوان

گردوی ریز خرد شده (یا پسته)= 4 ق غ

روغن مایع= به میزان لازم

نمک= به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را شسته ،خشک نموده و نمک می زنیم بعد در کمی روغن سرخ می کنیم.

مرغ با رب انار و گردو

رب انارو تو آب رقیق می کنیم و به همراه ادویه و پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم . اگه از گردو استفاده می کنیم 20 دقیقه قبل از اینکه غذارو از روی حرارت بر می داریم گردو رو اضافه می کنیم ولی اگه از پسته استفاده کردیم این زمان 10 دقیقه خواهد بود. غذارو با مغز های دلخواه تزئین می کنیم.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 4 دی 1399 بروزرسانی: 4 دی 1399 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 990

به "طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت مرغ بارب انارو گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید