سالاد ماکارونی با تخم مرغ
به گزارش مجله سی نوا، این سالاد با تخم مرغ و سسی آماده می گردد که خودتان آن را درست می کنید.
- تعداد: 10 تا 12 نفر
- زمان تهیه: 30 دقیقه
مواد لازم
- نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
- 1/4 پیمانه سرکه سیب
- یک قاشق چایخوری شکر
- 225 گرم ماکارونی
- 12 عدد تخم مرغ سفت شده (آب پز)
- نصف پیمانه سس مایونز
- 3 قاشق غذاخوری خردل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف پیمانه ترشی فلفل ریز شده
- 1.5 پیمانه جعفری خرد شده
طرز تهیه
1- در یک شیرجوش، پیاز، سرکه و شکر را با هم مخلوط کنید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2- ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید.
3- یک عدد تخم مرغ را خرد کنید. بقیه تخم مرغ ها را سفیده و زرده را از هم جدا کنید. سپس سفیده های آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.
4- برای سس، در یک کاسه میانه، زرده های تخم مرغ را له کنید و مایونز، خردل، پیاز و مخلوط سرکه را به آن اضافه کنید. سپس نمک، فلفل، پاپریکا و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5- در یک کاسه بزرگ، سفیده های تخم مرغ، ترشی فلفل، جعفری، ماکارونی و سس را با هم مخلو ط کنید. روی آنها یک عدد تخم مرغ به جای مانده را قرار دهید و با پاپریکا دودی و فلفل سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 273
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 228 میلی گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 11 گرم
- سدیم: 422 میلی گرم