جنگ داخلی آمریکا و تولد خلاقیت در پخت غذا!

به گزارش مجله سی نوا، در واقع مردم به دنبال راهی بودند تا بتوانند به یاری آن ناراحتی و اضطراب خود را کاهش دهند که این مساله به شکل گیری بخش های جدیدی در سبک زندگی آمریکایی منتج شد.

جنگ داخلی آمریکا و تولد خلاقیت در پخت غذا!

مجله سی نوا؛ مجله تصویری سلاح- دستور العمل های پخت غذا طی دوران جنگ داخلی آمریکا اغلب شامل مواد اولیه ای بودند که مستقیما از مزارع ارگانیک تامین می شدند و گاها نیز تنوع بالایی داشتند. اما دلیل اصلی این تنوع که تا به امروز هم کاربرد خود را حفظ نموده است، چیزی نیست جز گرفتاری کل آمریکا در دام افسردگی پس از اتمام جنگ آن دوران.

در واقع مردم به دنبال راهی بودند تا بتوانند به یاری آن ناراحتی و اضطراب خود را کاهش دهند که این مساله به شکل گیری بخش های جدیدی در سبک زندگی آمریکایی منتج شد. بدین ترتیب آشپزی با منابع محدود ناشی از کمبود و قحطی شکلی تازه به خود گرفت و خلاقانه تر شد. در ادامه نگاهی به چندین مورد از پر مصرف ترین دستورهای پخت دوران جنگ داخلی آمریکا خواهیم داشت که همچنان نیز از محبوبیت کافی برخوردار هستند:

کیک مرغ

این غذا که به عنوان یک وعده دلچسب در بیشتر کشورهای دنیا سرو می شود، ترکیبی از گوشت مرغ خرد شده و مخلوط شده با فلفل، دارچین، میخک و زنجبیل است. مجموع این محتویات داخل ظرف خوراک پزی ریخته شده و تا پخت کامل درون فر گذاشته می شود. این دستور به نظرتان آشنا می آید؟ بله شما در حال مصرف یکی از محبوب ترین غذاهای جنگ داخلی آمریکا هستید!

ماهی نمکی خرد شده

این مورد به عنوان یک غذای دریایی هواداران خاص خود را خواهد داشت. ماهی نمکی خرد شده ترکیبی پخته از قطعات کوچک ماهی، نمک، سیب زمینی و در بعضی از موارد شیر است که به صورت کیک سرو می شود و طعمی بسیار مدرن دارد. درست مانند آن که در یک رستوران گران قیمت نشسته و در حال خوردن غذایی امروزی مربوط به دوران جنگ داخلی آمریکا باشید.

تخم مرغ نمکی/ سرکه ای

همانطور که می دانید یکی از روش های نگه داری طولانی مدت مواد غذایی، سرکه و یا نمک انداختن آنها است. این همان متدی بود که مردم برای محافظت از تخم مرغ های خود طی مدت زمان جنگ استفاده می کردند. امروزه نیز شمار زیادی از مردم در سراسر دنیا در وعده های غذایی خود تخم مرغ های نمکی/ سرکه ای را سرو می نمایند. لازم به ذکر است که دستور پخت مذکور در اصل توسط مهاجران آلمانی به قاره آمریکا آورده شده بود.

پودینگ سریع

اگر تا به امروز کنجکاو بوده اید که ترکیبی از آرد ذرت و آب چه مزه ای دارد، گزینه پیش روی شما یکی دیگر از غذاهای دوران جنگ داخلی آمریکا یعنی پودینگ سریع خواهد بود. پخت این وعده به پیش از آغاز جنگ باز می شود، اما به دلیل محدودیت های اعمال شده طی نبرد داخلی تبدیل به یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین دستور العمل های غذایی زندگی آمریکایی ها شد.

مخلوط اسکاتلندی

بسیاری از غذاهایی که هم اکنون در نقاط مختلف دنیا سرو می شوند، توسط مهاجران به کشورهای پیشرفته معرفی شده اند. از جمله این موارد می توان به مخلوط اسکاتلندی اشاره نمود که در قالب یک دستور پخت صبحانه طی جنگ داخلی آمریکا به بومیان این کشور یاری فراوانی کرد و به واسطه محبوبیت بالای آن، تا به امروز نیز حفظ شده است. مخلوط اسکاتلندی معمولا با استفاده از گوشت گوساله و تخم مرغ تهیه می شود.

بیسکویت پنیر

چه کسی می دانست که پنیر می تواند صندلی خود را در بیشتر دستور العمل های غذایی سراسر دنیا تثبیت کند و بتواند طعمی دلچسب خلق کند؟ از جمله بهترین گزینه های پنیری که قدمتی طولانی دارد و با استفاده از پنیر، آرد، کره و نمک تهیه می شود، می توان به بیسکویت های پنیری اشاره نمود.

مطالب مجله تصویری سلاح را در این لینک دنبال کنید.

منبع: عصر ایران
انتشار: 11 تیر 1399 بروزرسانی: 11 تیر 1399 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 635

به "جنگ داخلی آمریکا و تولد خلاقیت در پخت غذا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جنگ داخلی آمریکا و تولد خلاقیت در پخت غذا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید