توصیه های سرمایی در گرمای تابستانی

به گزارش مجله سی نوا، یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: نوشیدنی ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرت ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.

توصیه های سرمایی در گرمای تابستانی

به گزارش سلامت خبرنگاران، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرمای شدید در برخی از مناطق لزوم استفاده و نگهداری مواد غذایی در فروشگاه ها و مغازه ها دوچندان می شود.

وی گفت: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به ویژه نوشیدنی ها حتماً به آرم سازمان غذا و دارو و تمامی مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم دقت کنند.

محمدی گفت: تمامی نوشیدنی ها از جمله آب های معدنی حتماً باید در داخل یخچال های مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: نوشیدنی ها به هیچ عنوان نباید یخ زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنی های یخ زده خودداری کنند.

وی گفت: نوشیدنی ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرت ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.

منبع: تسنیم
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 4 مهر 1399 گردآورنده: cinava.ir شناسه مطلب: 432

به "توصیه های سرمایی در گرمای تابستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه های سرمایی در گرمای تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید