توصیه های سرمایی در گرمای تابستانی
به گزارش مجله سی نوا، یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: نوشیدنی ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرت ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.

به گزارش سلامت خبرنگاران، نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرمای شدید در برخی از مناطق لزوم استفاده و نگهداری مواد غذایی در فروشگاه ها و مغازه ها دوچندان می شود.
وی گفت: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به ویژه نوشیدنی ها حتماً به آرم سازمان غذا و دارو و تمامی مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم دقت کنند.
محمدی گفت: تمامی نوشیدنی ها از جمله آب های معدنی حتماً باید در داخل یخچال های مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: نوشیدنی ها به هیچ عنوان نباید یخ زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنی های یخ زده خودداری کنند.
وی گفت: نوشیدنی ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرت ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.
منبع: تسنیم